Een heerlijke klassieke keuken of een hedendaagse keuken in stijlvolle materialen. Met of zonder kookeiland. Dankzij onze jarenlange ervaring, vakmanschap in interieur en een modern atelier ontstaat je droomkeuken op maat.

Moderne of landelijke keuken

Kies voor een warme landelijke keuken of ga voor een tijdloze keuken in sober wit. Sowieso geniet je van een keuken die volledig overeenstemt met je smaak en stijl. Of je nu kiest voor een kookeiland of niet: van de hoogstaande afwerking ben je zeker. Elk detail heb je in eigen handen. Van ontwerp tot beslag.

Vrijheid in materiaal

Een werkblad of afwerking met natuursteen, composiet, Corian of massief hout. Het materiaal bepaal je volledig zelf. Met een keuken op maat kan en mag alles. Ook voor de maatkasten krijg je volledig carte blanche.

  • Inox
  • Hout
  • Corian
  • Composiet
  • Natuursteen

Keukenmaatwerk met hoogstaande afwerking

Maatwerk tot op de millimeter. Elke keuken op maat is het resultaat van je dromen en onze ambacht in afwerking. Samen met onze gespecialiseerde interieurvormgevers ontwerp je een keuken die volledig aangepast is aan je woning en je leven. Met stijlvolle accenten, praktische opbergruimte en volledige vrijheid in afwerking. Laminaat, massief hout, hoogglans of mat gelakt: de schoonheid van je keuken toont zich in elk detail.

Keukentoestellen van topmerken

Keukentoestellen van topmerken als ATAG en Pelgrim vinden naadloos hun weg naar je op maat gemaakte keuken. Maar voel je zeker niet verplicht: alle merken zijn mogelijk. Door uitsluitend te werken met kwaliteit wordt je keuken je favoriete plek in huis.