Voor de inrichting van je woning is elk detail van belang. Zowel in je badkamer, woonkamer als toilet. Met schrijnwerk en maatmeubelen creëer je een leefomgeving die volledig is aangepast aan je eigen noden, verlangens en persoonlijkheid. Van eettafel tot lavabokast.

  • Inbouwkasten
  • Tafels op maat
  • Totaalinterieur
  • Winkelinrichting

Pure vrijheid met maatwerk

Met maatwerk geniet je van pure vrijheid in elke ruimte van je interieur. Van het kleinste kamertje tot in je open leefruimte. De schoonheid van maatwerk zit hem in de ontwerpdetails en de feilloze afwerking van onze ervaren vakmannen. Van greeploze kastsystemen, aangepast beslag tot indirecte verlichting dat naadloos deel uit maakt van je interieur.  Als interieurbouwer voor totaalprojecten nemen we zowel kleine als grote opdrachten voor onze rekening. Van een toiletmeubel tot een complete inrichting van je woning.

Projectbegeleiding en coördinatie

Slaap op beide oren. De inrichting van je interieur is in goede handen. Zowel voor renovatie als nieuwbouw. Als interieurspecialist nemen we niet enkel het ontwerp, de maatmeubelen en de montage voor onze rekening. Ook voor coördinatie en projectbegeleiding staan we je graag bij. Dankzij goede samenwerkingen met ervaren partners vormt Gero Interieur één aanspreekpunt voor elk onderdeel van je interieur. Van vloer, sanitair tot elektriciteit.