Puur relaxen in je badkamer dankzij ambacht en afwerking. Met een inrichting op maat van je eigen wensen en beschikbare oppervlakte geniet je elke dag van een ultiem ontspannend moment. Geniet van een complete service met maatwerk en coördinatie van je badkamerrenovatie, inclusief sanitair, badkamertegels en inloopdouche.

Van moderne badkamer tot landelijke badkamermeubels

Een landelijke badkamer in massief hout of liever een moderne badkamer met hedendaagse materialen? Alles kan. Onze ervaren schrijnwerkers en interieurontwerpers houden rekening met je wensen en voorkeuren voor elk badkamermeubel op maat. Zowel voor de indeling, inrichting als de materiaalkeuze. Hout in een specifieke afwerking of Corian voor een strakke uitstraling. Jij kiest, wij voeren uit.

  • Landelijke of moderne badkamers
  • Laminaat, fineer, massief hout of Corian

Ideeën voor je badkamer

Op zoek naar inspiratie voor de badkamer van je dromen? Kom langs in onze toonzaal. Je vindt er heel wat ontwerpen van badkamers en badkamermeubels op maat. Maar laat je niet beperken tot de voorbeelden. Elke badkamer is uniek, net daarom houden we van maatwerk en het realiseren van interieurs en badkamers op maat.

Eén aanspreekpunt voor je complete badkamerinrichting

Geniet voor je complete badkamerinrichting van een totaalaanpak met volledige service. Van het ontwerp tot de plaatsing in je woning: als interieurbouwer werken we voor jou alles tot in detail uit. Van sanitaire toebehoren zoals kranen en inloopdouches tot schilderwerken, badkamerverlichting en badkamertegels. Als aanspreekpunt voor renovatie en nieuwbouw creëren we een totaalinterieur op maat voor je droombadkamer. Ontdek onze aanpak.

  • Ontwerp van maatwerk
  • Realisatie en plaatsing
  • Coördinatie van totaalwerken