Een kantoor of thuisbureau ingericht op maat van je beroep, interieur of visie. Onze interieurontwerpers gaan samen met jou aan de slag voor een stijlvolle vertaling van je werkomgeving. Onze ervaren vakmannen voeren je kantoorinrichting met puur vakmanschap perfect uit.

Kantoorinrichting met smaak

Werken in stijl. Met een kantoor op maat of thuiskantoor op maat geniet je van uniek maatwerk op basis van je eigen voorkeuren en omgeving. De vorm, afwerking of materiaalkeuze kies je volledig zelf: van eik tot kerselaar of beuk. Welke stijl je ook kiest, een klassiek kantoormeubel in massief eik of een strak interieurmaatwerk met gelakt hout: elk ontwerp is uniek.

  • Landelijk of modern
  • Eik, beuk of kerselaar
  • Massief, fineer of laminaat

Persoonlijkheid troef met een bureau op maat

Een stijlvol hoekbureau of toch maar een klassiek bureau? Je stijl en smaak vormen de aanzet van een praktische werkruimte. Je bureau op maat vindt moeiteloos zijn weg naar de rest van je interieur. Dat kan op basis van een interieurontwerp op maat of in samenwerking met je interieurarchitect.

Elke plaats in je woonkamer

Een afzonderlijke kantoorruimte of een thuiskantoor dat volledig geïntegreerd is in je interieur? Met maatwerk is alles mogelijk. In combinatie met een inbouwkast verberg je moeiteloos je bureau in je woonkamer, hal of slaapkamer. Zelfs onder je trap kan een bureau op maat geplaatst worden. Dat is het voordeel van maatwerk.